Eind vorig jaar hebben wij samen met CorporatieNL een breed sectoronderzoek uitgevoerd. Veel corporaties hebben de moeite genomen om hieraan mee te werken. Het onderzoek toont aan dat corporaties veel waarde hechten aan hun imago en klanttevredenheid.

Dat is geen verrassing; de meeste corporaties verzamelen klantinformatie. Het verschil wordt gemaakt door wat er vervolgens met de infomatie gebeurt. Sommige corporaties gebruiken de feedback van hun huurders om klantprocessen te verbeteren.

Andere corporaties vragen vooraf aan hun huurders hoe ze het willen hebben. En toch zijn er maar weinig corporaties die denken dat hun huurders enthousiast over hen zijn! Wilt u de verrassende resultaten van dit onderzoek ontvangen?

Meer nieuws

Marktonderzoek QuaWonen

Inceptivize mag QuaWonen in Bergambacht ondersteunen met een marktonderzoek om input te leveren voor hun klantvisie.

Welkom RWS partner in wonen

RWS partner in wonen te Goes kiest voor Inceptivize. RWS wil eerst van start gaan met de processen rondom de klantcontacten...

AEDES Benchmark 2016

Nu de AEDES Benchmark langzaamaan gemeengoed wordt in de branche heeft AEDES de volgende stappen gezet.

Huurder van de toekomst

Op 26 februari organiseerden wij de bijeenkomst „ De huurder van de Toekomst” samen met CorporatieNL.

Seminar klantinformatie

De beleving van de huurder. CorporatieNL en Inceptivize organiseren een seminar op 27 februari a.s. in Hoofddorp.
Share This